AnyOption in Test

AnyOption is een gevestigde makelaar voor binaire opties

AnyOption in Engeland (Londen), Cyprus en de Sychellen zitten onder de naam Hithcliff Ltd. firmierender broker binaire opties op aandelen, indices, grondstoffen en valuta’s aangeboden, waar de exotische varianten zijn voorzien in al zijn bandbreedte. Zijn Urpsung Het bedrijf vooral in teak.

Het handelsklimaat is eenvoudig en comfortabel ontworpen, de website lijkt erg gebruiksvriendelijk. Een telefonische ondersteuning is beschikbaar in het Engels, Duits, Tsjechisch, Frans, Spaans, Pools, Turks en Russisch.
Arrow Green handel instrumenten op de AnyOption

De minimale AnyOption is € 200, de minimum handel grootte is 20 Euro. Winsten zijn lbis 83 procent mogelijk, de gebruikelijke bijzondere voorwaarden voor touch-opties zijn in high-yield oplopen tot 650%. De makelaar belooft een bonus van maximaal € 20.000 (persoonlijke makelaar en VIP-klanten), maar die meestal wordt alleen gegenereerd door handelsvolumes en is verkrijgbaar bij bepaalde soorten rekeningen. De minimale bonus is 20% (of max. 100 euro) AnyOption is bereikbaar via https: http://binaireoptiesned.com/

AnyOption biedt de vier basistypen van de handel in binaire opties, dus Digitale voor call / put-opties (stijgende of dalende prijzen), aanraking, one touch en het bereik opties. Lees hier meer. Er is ook de softwarefabrikant TradoLogic volgende professionele mogelijkheden, maar ze zijn helaas momenteel niet aangeboden door AnyOption (wij informeren u zodra dit het geval is).

  • Mutli-X (Triple): Vergelijkbaar met het wedden verspreiden kunt hier handelen 3, 6 of 9 posities gelijktijdig de handelaren. Het doel is om Gewinnmaximiering door getrianguleerd waarden correlatie.
  • Auto Handel: (niet aanbevolen) System Automation altijd dezelfde trades
  • Pool Trading: Hier veronderstellingen worden door handelaren geaccepteerd als de optie vervalt. Een soort Jackpot. Wie maakt dat de pot kan nemen. Als er geen bron Trader behoren, zal de pot blijven.
  • Knock-in optie: De bestelling wordt alleen geplaatst als een vorig prijsniveau werd gedefinieerd en gerealiseerd.
  • Binary 100: een call-optie om te worden geplaatst tussen de aankoopprijs tot 100. Groter is dan de verklaring, kan de ondernemer de mogelijkheid te boeken voor zichzelf. Dit geldt ook voor verkopen opties.

Bovendien zijn de handelaar de mogelijkheid geboden om een optie te verlengen of te beëindigen afsluiten, die niet wordt aangeboden door elke makelaar in de sector.

Deze functie wordt “Close optie of” Uitbreiden / Rollover Option “genoemd. Dit opent de weg naar de handel te beëindigen in het geval van het winnen of te verlengen aan het einde van deze optie in de hoop later winst, als ze niet willen op dit moment heeft bereikt.

Andere interessante functies zijn onder meer:

  • Dubbel: Hier de handelaar kan zijn investering verdubbelen wanneer het ziet er zo goed met de mogelijkheid van het produceren van een winst is waarschijnlijk.
  • Re-Strike: U kunt de uitoefenprijs van de optie later wijzigen.
  • Verzekering / Verzekeringen: Hier de handelaar kan de verzekering dat de applicatie veilig te kopen. Als de optie is verloren, krijgt men terug zijn inzet. Een soort hedging.

Ook een ultrakorte 60-seconden commercial (ook wel turbo-trading, heeft betrekking op de handel in uren 60 sec, 2 en 5 minuten) is ook mogelijk om Trader zoomen. De trading platform is de traders 24 uur per dag, maar slechts zes dagen per week (zondag uitgesloten) beschikbaar.

Verhandelbare activa biedt AnyOption Commodities: Goud, zilver, koper, olie, koffie, suiker, 12 valutaparen, 10 indices (Dax, Dow, S & P, Nasdaq, CAC, FTSE, Bovespa) en 38 aandelen.

Een afbeelding met geld
De prijzen gaan omhoog en omlaag

De makelaar lijsten in zijn voettekst op sommige menu-items die erg interessant, zoals “Best Traders” (een aanvulling op “Trader Insight ‘), maar ook nog niet kopen online over inhoud of alleen geregistreerde leden zijn geopend. Een verklarende woordenlijst op de hoogte zeer uitgebreid tegen marktvoorwaarden, is een relatief korte handleiding gewijd aan de werking van binaire opties.

Het menu-item ‘News of the markten “geeft helaas als geen nieuws, de pagina’s zijn blanco. Huidige Wekelijks de opzet was voor Binary opties, maar hier grijpt de Duitse handelaren op de web-based vertalen uit het Engels (en niet terug te gemakkelijk naar Duits huis. Nieuwe Broker, zal veilig zijn snel opgelost).